Black and White Tumblr Themes

Aidil Fahmi

Hay , dah lama tak update right ? Em , tahun lepas busy dengan PMR :) Tahun nih bebas sikit ;) Sikit jelahh ~ Nampak tittle dekat atas tuh ? Of course lahh nampak kan ? Em , Aidil Fahmi … Act , dia ni Ex aku ;)Sekarang nih 2013 right ? Aku couple dengan dia 2 tahun lepas then tahun lepas putus kejap 11.6.2012 then couple balikk 25.6.2012 then 16.9.2012 terus putus sampai lahh sekarang nihh ~ Aku nak cita macam mana aku boleh kenal dia nihhh ~Auuuuwww :* First aku jumpa dia dekat SMK Sungai Kruit masa darjah 6 . Masa tu ada pendaftaran sebelum masuk tingkatan 1 :) Masa tu jugak lah aku jatuh hati dekat dia ;) Hehe :p Lepas hari tu , aku langsung tak jumpe diaa :( Haaa , aku ada add fb dia tapi tak berani nak tegur sebab malu :D Heee :D Haritu member ajak pergi hotspring , tak sangka pulak dia ada :p hewhew ^^, bangga siaa :b Act , haritu dia suka kacau aku and ashirahh :) semakin aku jatuh hati lahh dengan dia even time tu aku taken by Amar and dia pun tengah taken by Anna kot :’) Sejak dari hari tu , kita orang asyik chatting :) Ohhmyyy , macam-2 panggilan ~ heee :D Aku meet dia bulan 6 kot then couple bulan 8 :p hewhew . . Then , satu hari tu aku dah break dengan Amar sebab apa entah —’  Then beberapa hari lepas tu , Aidil and ada someone budak sekolah aku ajak couple . haa , serius ? Tak silap aku , 10.8.2011 . Tapi aku tak terima sebab perlukan masa nak pilih siapa :) Esok nya , aku cite dekat member then tanye nak pilih siapa . Ada yang suruh pilih aidil , ada yang suruh pilih budak sekolah aku . Em . Dia orang kate , kalau pilih aidil , mesti lah tak selalu jumpa . Tapi kalau pilih budak sekolah aku , hari-2 nampak dia , nanti mesti terkongkong . Em , akhirnya pada 11.8.2011 aku pilih Aidil ~ Lagipun , budak sekolah aku tuh Ex-boyfie member aku . Takkan lahh aku nak ambik :/ Hm , k lahh ~ Aku penat dah taip :’) Kbyeeee :’)






Assalamualaikum ! :D .

Okayyy , first skali aina nak ucap ken terima kasih dkat pieja . Nak tauk np ? Coz dy lha yg buatken n cdng ken tumblr neyh kat aina . Haha ! Banyak jgk lha acc aina yg dy tlong buat . Skype , tumblr , pocodot , arhh whtever lha . Hehe ! Aina pun tak tauk tumblr nie ap , then pieja ckap mcm blog jgk , tuhh yg nak try . Agy pun blog aina dha tak boleh bukak . Tak tauk lha np . Macam sakaii aje ! :’( Okay2 , aina tak tauk nak tulis ape lagii .

Bhaii lha . :’)





1/1